Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Det lille Julemarked
5. december
Det lille julemarked finder sted på Østre Langgade 33, den første weekend i december (d. 4. og 5. dec Kl. 10 -17).

Initiativtageren er Trine Christensen – som også lægger hus til.

Deltagerne er en blanding af kreative folk/ amatørkunstnere/ kunsthåndværkere m.m. fra omegnen (Sejs, Svejbæk, Ans, Silkeborg, Truust, Virklund, Frausing).

Deltagernes fællesnævner er; interessen for kunst, godt håndværk, det sjove, lidt skæve og gerne lidt anderledes, og som elsker at arbejde/ skabe med deres hænder og fantasi, det kreative.

Kunstnere eller ej? Helt ærligt – aner det ikke og det er i princippet også ligegyldigt, vi elsker det vi laver – og hvis andre kan få glæde af det, er det jo super fedt.

Til det lille julemarked kan man finde meget forskelligt kunst og kunsthåndværk –( der er pileflet, malerier, div. Hjemmelavet julepynt, filt, fuglehuse, træskærer arbejde m.m.)

Rammerne for julemarkedet er en dejlig stor baghave, med et indbydende udhus som er pyntet op efter alle kunstens regler.
Udover at blive fristet af de skønne ting der sælges og udstilles, vil der være mulighed for at gøre besøget til en hyggelig og fælles juleaktivitet for hele familien.

Der vil være mulighed for at bage pandekager på bål, børne- og voksengløgg, og børnene kan lege på rutchebanen og gyngerne.

Vi håber at nogle af nøgleordene for markedet vil blive: julehygge, glæde, fællesskab og samvær – og Ja for at det ikke skal lyde helt helligt – så håber vi da også på at sælge en hel masse :)