Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Toner fra Himlen i Sognehuset i Ans

14. februar

Torsdag 24. marts 19.30 (spisning 18.00) inviterer POLYFON igen til en uforglemmelig aften, denne gang i det nye smukke sognehus i Ans. Der bliver rig mulighed for, at lade sig underholde, synge med på, nynne til kendte melodier.

Der bliver mulighed for inden koncerten at nyde en let menu fra Kongensbro Kro, hvis man husker at bestille den og billetten hos Super Spar, Ans eller eller i Den Gamle BIOGRAF, Kjellerup-

Toner fra himlen er et varmt og livsbekræftende viseprogram, vævet sammen af tanker om livet, som vi kender det på godt og ondt - og en vifte af de bedste gamle danske sange og revyer af/ med :
KAI NORMANN ANDERSEN, PH, LIVA WEEL, GRETHE & JØRGEN INGMANN, JOHN MOGENSEN, OTTO BRANDENBURG, LULU ZIEGLER

Lotte Arnsbjerg og Martin Valsted inviterer til en uforglemmelig stund, der fortryller publikum med højt humør og ægte hjerterum. Programmet henvender sig navnlig til det modne publikum, og er en blanding af foredrag, humor og musik. Sangene fortolkes med varme og personlighed, som i sjælden grad lever op til den sjæl og dybde de er skrevet med.

"Toner Fra Himlen er simpelthen den bedste underholdning vi nogensinde har haft. Der var så meget stemning, så meget ånd og musikalitet til stede. Det er imponerende og meget livsbekræftende at opleve to unge mennesker give sig hen til den gode gamle danske musik med så stor inderlighed og ægte fornemmelse”
Erik Tvernø – Ældresagen, Herlev

"Toner Fra Himlen er mere end blot usædvanlig vedkommende underholdning. Man undgår ikke at blive dybt fascineret af Lottes indfølingsevne, hun sætter nærmest luften i bevægelse med sin stemme og sin udstråling, medens musikken lægger sig beskyttende om publikum. For en stund skabes en oase af nærvær og samvær, hvor der åbnes for eksistensens substans, og hvor sindet frit kan udfolde sig. I sandhed en inciterende oplevelse!
Poul Agertoft

"Hvor var det dog vidunderligt! ”Det var så dejligt at høre på" Det er den bedste underholdning vi har haft...”
Elsebeth Elsted , Tømmergården – Faaborg

Info:
Torsdag 24. marts kl. 19.30
Sognehuset i Ans

Entre:
medlemmer 80 kr.
andre 110 kr.

Forudbestilt menu kan nydes fra klokken 18.00 og betales (100 kr.) ved køb af billet hos Super-Spar i Ans eller i Den Gamle Biograf, Kjellerup fra den 3. marts - senest 20 marts.