Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Nytårskoncert 2012

08. januar 2012

Musikforeningen Polyfon, der igen står som arrangør af årets nytårskoncert på Skoletorvet i Kjellerup, har nu 2012- programmet klar, og bestyrelsen er stolt over i foreningens 17. sæson at kunne præsentere et meget varieret program. Programmet er nu sendt ud til medlemmerne sammen med et girokort lydende på et yderst rimeligt kontingent. Nye medlemmer kan komme i kontakt med foreningen på mail: polyfon@illerhuse.dk eller på tlf. 86870943. Man kan også orientere sig på foreningens hjemmeside: www.polyfonmusik.dk.
Årsprogrammet indeholder mange forskellige genrer: operette, opera, musical, irsk folkemusik, blues, klassisk barokmusik, nordiske viser og ballader, klarinetkoncert mm.
Af kunstnere kan nævnes: Birgit Lyngholm, Jan Lund, Tine Fenger ledsaget af Midtjysk kor, Irish Slice, Cantina Consort udvidet med svensk stjernesopran: Susanne Rúden, MC Hansen rytmisk/bluesmusik, Mikkel Møller Sørensen (klavertalent), Erik Grip og Henrik Gunde, Mathias Kjøllert og Silkeborg kammerorkester.
Polyfon har som formål at arrangere koncerter forskellige steder i den ”gamle” Kjellerup kommune, men har også en del medlemmer fra Bjerringbroegnen.
Men først gælder det årets traditionsrige nytårskoncert på Skoletorvet i Kjellerup søndag den 8. januar 2012 klokken 14.00, og der meldes om stor forhåndsinteresse, så er du oplagt til musik, fest og farver, er det med at komme ud af starthullerne. Der sælges kun 200 billetter, så man kan investere i køb af billetter allerede nu i Den Gamle Biograf, Kjellerup eller SuperSpar i Ans. En soleklar ide til julegaveindkøb.
Vi fortsætter traditionen med to-årige forløb, så der bliber glædeligt gensyn/genhør med det lokale Midtjysk kor og de yderst kompetente musical- og koncertsangere Birgit Lyngholm og Jan Lund med Tine Fenger som akkompagnatør, og de lover en musikalsk oplevelse med festlige kendte operettetoner og highligts fra de kendte musicals på programmet.
Musikforeningen POLYFON vil benytte lejligheden til at sige: Glædelig jul samt Godt Nytår til alle medlemmer og øvrige musikinteresserede på egnen.
Endelig kan Polyfon oplyse for foreningens mange medlemmer, at der er generalforsamling mandag den 17. januar 19.30 på Ans Kro. GODT NYTÅR 2012.
Næste arrangement finder sted på AIK-centeret i Ans den 26. januar, hvor der lokkes med ostebord, irsk fadøl og tilhørende irsk folkemusik ved Irish Slice.