Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Irsk musik i AIKC

Januar 2012

Entre: 80 kr.
Medlemmer af POLYFON: 60 kr.
Billetter i forsalg hos Super Spar i Ans og Den Gamle Biograf i Kjellerup.
Lad op til koncerten fra 18.00 med ostebuffet (45 kr.).
Tilmelding til buffet på mail@aikc.dk eller på tlf. 29635794 senest mandag 23/1.
Koncerten er en del af Midtjysk Folk-festival.


Beskrivelse:
Efter nogle uger hvor man ser tilbage på en yderst vellykket nytårskoncert i Kjellerup bliver uge 4 en hektisk uge for bestyrelsen i musikforeningen POLYFON.
For det første afholdes mandag 23. jan. 19.30 den årlige generalforsamling på - sædvanen tro - den hyggelige Ans kro. Dagsorden er sendt ud til medlemmer i forbindelse med årsprogrammet. Foreningen har et højt medlemstal, og ser frem til et pænt fremmøde til arrangementet, der udover traditionelle dagsordenpunkter byder på hyggelig fællessang.
På valg er Bente Holm og Steen Løkkegaard.

For det andet er foreningen igen medarrangør af Midtjysk Folkemusikfestival, hvor hele egnens musikforeninger deltager.
Denne gang lægger AIKCenteret lokaler til, og det er ingen ringere end folkemusikgruppen Irish Slice, der står for underholdningen.

Bandet består af:
Steen P: harmonika og sang
Mads Mølgård: violin
Palle Lau: guitar og forsanger
Kjeld G. Sørensen: bas / guitar / mandolin og sang

Irish Slice er en folkemusikgruppe, bestående af 4 glade gutter fra omegnen af Silkeborg. De har eksisteret siden 2005, og spillet mange koncerter rundt omkring på cafeer, spillesteder, ved "Irske aftner" i forsamlingshuse, og ved private arrangementer.

Musikken som de spiller har dybe rødder i den irske folkemusik. Ikke alle numre stammer fra Irland, men den irske "sound" går igen hver gang de ta'r et nyt nummer i kærlig behandling. Deres forsanger Palle, introducerer numrene med stilfærdig lune, og han sørger altid for at man også får den gode historie med, som tit knytter sig til sangene. Og publikums reaktion er tit, at man føler sig hensat til en Irsk pub.

De spiller stille ballader, kendte "synge med sange", og masser af festlig instrumental musik, hvor især bandets unge violinist Mads, tryllebinder publikum med sit spil.

De spiller helst til arrangementer hvor publikum vil lytte til irsk folkemusik.
Selvom man godt kan få lidt uro i danseskoene når vi spiller, så er vi ikke noget "danseband". Det er der andre der er meget bedre til end os, siger de.

Billetter kan sædvanen tro købes i Den Gamle Biograf Kjellerup eller SuperSpar i Ans.
Men denne gang også i AIKCenteret, hvor centerleder Axel Olsen i dagens anledning fra 18.00 stiller an med indbydende ostebuffet, som man kan bestille til en overkommelig pris.
Buffeten kan bestilles via telefon 29635794 eller mail@aikc.dk
I aftens løb vil der være irsk inspireret fadøl i hanerne.