Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Konfirmandmesse i Ans

22. januar 2012

Messe skal vise, at Ans kan selv. Man behøver ikke køre ud af byen for at købe ind til festen Det er ikke kun i de større byer, at man kan opleve en konfirmandmesse.
Det kan man også snart i Ans. Den foregår den 22. januar i Ans Sognehus.
Bag messen er blandt andre Super Spar,Tinnes Køkken, Frøken Grøn.
Salon Chick, Ans Elforretning, Bolig Nyt og Ans Bageri – alle lokale forretninger i Ans.
Med kommer også en fotograf, Dorte Kjærulff, fra England, samt Kloster Sølv i Kjellerup. Der er inviteret yderligere et par forretninger.
Messen blev holdt første gang sidste år. Men i år er der større opbakning til den.
- Med konfirmandmessen vil vi vise, at Ans kan selv. Vi har stort set alt, hvad der skal til for at mange kan holde en konfirmation, fortæller bagermester Eva Jørgensen.
Det er for resten slet ikke for tidligt, at man har en messe for konfirmander nu.
Mange har allerede købt deres tøj. Og nu gælder det om at få styr på festen i god tid, så man kan sende indbydelserne ud om kort tid – iklædt det rigtige farvetema.
På messen vil der være mange slags borddækning fra Ans Elforretning. Der vil være dekorationer fra Frøken Grøn, hår-arbejde fra Salon Chick, smagsprøver af mad fra Tinnes Køkken, vin-sortiment fra Super Spar og kage og brød fra bageren. Der vil også være en god konkurrence. Man skal gætte et antal stykker kransekage i en skål. De tre vindere kan vinde gavekort til vin og andre gode sager fra messe-udstillerne.