Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt






Nyheder

Barokkoncert med Cantina Consort & Anna Nyhlin i Grønbæk Kirke

12. marts 2012

Så er POLYFON igen på banen denne gang mandag den 12. marts klokken 19.30 med en Barokkoncert i Grønbæk Kirke. Der vil blive lejlighed til at høre festlig og iørefaldende musik fra 1700-tallet af de store komponister G. Fr. Händel, J. S. Bach og D. Buxtehude samt, spændende lokal musik fra samme tid af Morten Ræhs der blev født i Horsens i 1702.

Musikerne er den dygtige og meget anmelder-roste sopransolist Anna Nyhlin fra Stockholm, Hanne Tolbøll på blokfløjte og Nicolai Skovgaard på cembalo - begge fra Horsens - samt Helene Jerg på barokcello.
Alle fire konservatorieuddannede musikere med en bred koncerterfaring.

Publikum skal på besøg i Händels flotte klangunivers med virtuose arier fra hans store operaer og ørehængere fra hans instrumentalmusik.
Og de lokale toner bliver en sonate for altblokfløjte og continuo (cembalo og cello) af Morten Ræhs, der på sin egen galante måde forstod at skrive musik, som folk holdt af og vendte tilbage for at høre igen og igen.

Det er allerede Polyfons tredje koncert i år. Efter nytårskoncert med operette - og musicalmusik over Folk-koncert med irsk musik er det altså klassisk musik, der er på programmet.
Variationsbredden er stor, idet musikforeningens fjerde koncert indeholder et mix af blues og anden amerikansk inspireret rytmisk musik i Den Gamle Biograf fredag 13. april. Det bandet MC Hansen, der står for løjerne.

Men først er det altså en stemningspræget barokkoncert i den smukke Grønbæk Kirke.
Billetter kan købes i Super Spar, Ans og Den Gamle Biograf, Kjellerup eller ved indgangen.

Pris for medlemmer: 80 kr.
Pris for ikke-medlemmer: 120 kr.

Koncerten støttes af Statens Kunstråd og Ans-Grønbæk Menighedsråd.