Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Fest fredag aften

Fredag den 15. juni kl. 19.00

Fredag starter op med spisning for de mindste. Det er fra minisfo til og med 6. klasse. Kom og sid sammen med din klasse og få noget godt at spise og danse til DJ Krogh som spiller alt fra disco til limbo og stopdans.

Pris 100 kr. Billetter købes i Super Spar og ved køb af billet noteres klasse. Der er mad og hoppearmbånd til hele weekenden inkluderet, drikkevarer skal man selv købe.

Kl. 21.00 tømmes teltet og gøres klar til Thomas Solnæs som går på scenen kl. 21.30. Thomas vil spille sammen med sit band og give flere forskellige numre. Der er her kun adgang med køb af billet til fredag aften.

Kl. 23.00 går Joey Moe på scenen.

Joey Moe
Joey Moe er uomtvisteligt et af de allerstørste talenter på den danske popscene , det stod klart allerede fra starten hvor han slog berettigelsen på listerne fast med singlerne Miss Copenhagen, My last seranade & Flip it like a DJ, som blev til i samarbejde med Nexus.

Nu er Joey Moe tilbage med nyt materiale, skarpere end nogensinde og på dansk for første gang.

Han har netop udsendt bonus version af FULDMÅNE herhjemme, hvor han er aktuel med singlerne ”Dobbeltslag”, ”Inderst Inde (Part 2)” og til efteråret udkommer ”Put De Hjerter Op Ft. Lupe Moe” – sidstnævnte er doneret ubeskåret til Kræften Bekæmpelse for at sprede god energi og støtte op om organisationen.

Efter er der diskotek ved DJ Krogh til kl. 02.00

Pris kr. 125,00 for Thomas Solnæs og Joey Moe – billetter købes i Super Spar. Ved indgangen kr. 175.00.