Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Nyheder

Stor fiskekonkurrence på Tange Sø den 24. maj


Tange Sø indeholder noget af Danmarks bedste fiskevand for geddeentusiaster og fisketurister. Derfor afholder Gudenåcentralen og Foreningen til bevarelse af Tange Sø den 24. maj fra kl. 4.00-16.00 den første store fiskekonkurrence på Tange Sø med fokus på gedder.

-Tange Sø er ofte blot genstand for en laksediskussion for de få - men i virkeligheden er den et attraktivt gedde-fiskevand for de mange. Det vil vi gerne vise med denne konkurrence, siger fiskekonkurrencens projektleder, Jarl Gorridsen.

Arrangørerne håber og tror på, at der kommer langt over 100 entusiaster og naturligvis en del håbefulde lokale "amatører", som vil prøve kræfter med at fange de store gedder.

Der er fine præmier til de heldige fra JAFI i Viborg, som er præmiesponsor:

- Gavekort på 6.000 kroner for længste gedde
- Gavekort på 4.000 kroner for næst-længste gedde
- Gavekort på 2.000 kroner for tredie-længste gedde
- 6-8 andre præmier (ca. værdi 400 kroner/præmie) I diverse kategorier
- Gratis blink/spinder til alle fremmødte børn

Udover gedde-præmierne, vil der også være præmie til

- Største fisk fanget af juniorfisker under 18 år
- Største fisk fange af barn under 12 år
- Største aborre
- Største helt
- Største Laks
- Største Ørred
- Største Brasen

-Jeg fisker ikke selv, men i mit arbejde med denne fiskekonkurrence har jeg lært, at vi har noget af Danmarks bedste vand for geddefiskere. Det er naturligvis spændende, og det er godt, at vi her i området har noget særligt for naturturisterne, som hvert år kommer i hundredvis fra især Holland og Tyskland, siger Jarl Gorridsen.

Fakta Tid: Den 24. maj kl. 4:00-16:00. Præmieoverrækkelse på Ans Søbred kl. ca. 15-17 Isætningssteder: Ans Søbred/Ans Sejlklub og Gudenåcentralens Erhvervsfisker. Tangeværket Arrangør: Gudenaacentralen og Foreningen til Bevarelse af Tange Sø Præmiesponsor: www.jafi.dk i Viborg – egnens store grejbutik.

Yderligere information om fiskekonkurrencen kan ses på http://www.tangesoe.dk/fiskekonkurrence/

For yderligere information, kontakt da:
Jarl Gorridsen (Tlf.: 53 61 46 61, mail: jarlgorridsen@gmail.com)