Aktuelt    |    Om Ans    |    Erhverv    |    Foreninger    |    Institutioner    |    Boliger til salg i Ans    |    Kontakt


Fotokonkurrence

Send os dit bedste billede fra Ans og vind gavekort på 500,- kr

Vi sætter 5 stk. gavekort på højkant til en værdi på 500,- kr. pr. stk.

Som vinder vælger du selv til hvilken butik gavekortet kan udstedes. Der kan vælges imellem alle medlemmer af Ans Erhvervs- og Handelsstandsforening.

Vi er på jagt efter gode billeder fra Ans og nærmeste omegn. Det kan være motiver fra naturen, bestemte steder i Ans, billeder med aktive børn eller voksne - ja, hvad som helst bare det er relateret til Ans.

Indsend billede(r) på mail@ansby.dk
Deadline for indsendelse af billede er 31. juli 2016. For at billederne kan bruges til tryk, er det væsentligt at kvaliteten er så god som mulig.
Det enkelte billede skal helst fylde 1-2-3 mb eller mere.
Er du i tvivl, så bare send det du har, så vender vi tilbage, hvis der er spørgsmål til kvaliteten.

De 5 vinderbilleder blev følgende.


Fotograf: Bent Simonsen


Fotograf: Birte Moeslund


Fotograf: Erik Moeslund


Fotograf: Elly Jensen


Fotograf: Ove Valbjørn

Udbyder af konkurrencen er Ans Erhvervs- og Handelsstandsforening. Ved at indsende billeder til konkurrencen giver man ret til at billederne kan bruges på ansby.dk og i generel markedsføring for Ans.

Til efteråret starter Ans Erhvervs- og Handelsstandsforening en kampagne op der skal medvirke til finansieringen af ny julebelysning til byen. I den forbindelse bliver der bl.a. trykt nogle postkort - og her vil billedrne fra fotokonkurrencen blive brugt. Der bliver også forskellige tiltag sammen med Ans Borgerforening i samme forbindelse. Hold øje med info i butikkerne, ugeaviserne og facebook.